Tavoittele unelmaasi

Mitä ratkaisukeskeinen valmennus on?

Ratkaisukeskeinen valmennus eli Life Coaching on elämäntilanteesi kartoittamista, tavoitteiden löytämistä sekä asettelua omien oivalluksiesi kautta. Kysymyksien ja harjoituksien avulla kirkastamme ajatustasi kohti tavoitettasi.

Valmennuksen avulla itseluottamus paranee, omakuva kirkastuu, sinulle selkeytyy "kuka minä olen" ja "mitä minä haluan". Valmennus ei ole neuvomista eli en kerro, miten sinun tulisi tehdä, vaan oivalluksien kautta löydät ratkaisut. 

Kenelle?

Sinulle, joka kaipaat tukea ja apua jonkin tärkeän tavoitteen kirkastamiseen ja rohkeutta sen saavuttamiseen. Valmennus vaatii valmennettavalta voimavaroja mennä eteenpäin. Valmennus voi olla joskus terapeuttinen kokemus, mutta se ei ole terapiaa.

Valmennus

Jokainen valmennus suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti. Valmennus voi sisältää rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksia, keskustelua, kysymyksiä ja erilaisia harjoitteita. Yksi valmennuskerta kestää 60 minuuttia. Valmennuksen teemoina voi olla esimerkiksi: itsetunto, uskomukset, arvot, työ ja ura, parisuhde tai vaikka omat rajat.


Ajatus -> Tunne -> Toiminta = Lopputulos